За нас

Продажба и сервиз на компютри и консумативи.


Ако имате нужда от нови компютри, ъпгрейд или замяна на старите такива, можете да се обърнете към нас за съвет и продажба на качествена компютърна техника от най-реномираните марки производители. Ще се убедите, че разликата в цените на марковата техника и тази от „средна ръка“ не е толкова голяма. За да не се налага да правите компромиси в техниката за Вашия бизнес, изберете компютри от Networx-BG. Ето някои факти: 

Networx-BG работи с почти всички големи вносители на компютърно и мрежово оборудване – не само в България, но и в Румъния. Ние също така, сме директен вносител и оторизиран дилър на доста фирми за професионална ИТ техника. 
В Networx-BG работят едни от най-добрите компютърни и мрежови специалисти, чиято цел в работата е да намерят най-доброто решение за Вашия бизнес. 
При Networx-BG компютърните инженери ще Ви обърнат лично внимание и ще подберат компонентите изключително според Вашите желания и финансови възможности. Ние държим Вашите компютри да работят дълго и безпроблемно, защото знаем и разбираме, че Вашият бизнес зависи от това. 
Networx-BG разполага с модерен компютърен сервиз, оборудван с най-добрата диагностична апаратура. В него работят изключително добре подготвени компютърни инженери с богат опит. Самият факт, че почти всички клиенти на фирмата избират да поддържат, ремонтират и ъпгрейдват компютрите си при нас е гаранция за качественото обслужване, което ще получите от Networx-BG.

 

Може да ни намерите в гр. Русе и гр. Разград


ВЪЗРАЖДАНЕ

Офис „Възраждане“ – гр.Русе, ул. Плиска 78, бл. Мадара, вх.Д /партер/

Работно време:
Понеделник – Петък: 08:30-18:30
Събота: 10:00-18:00
Неделя: почивен ден
Офисът работи без обедна почивка

  kasa-madara@networx.bg

КОМПЮТЪРЕН СЕРВИЗ

Офис “Разград” – гр. Разград, бул.България 29А бл.Родопи партер

Работно време:
Понеделник до Петък: 08:30-18:30
Събота: 10:00-18:00
Неделя: почивен ден

Обедна почивка: 13:00-14:00