Рекламодатели

Ние достигаме до  500 000 домакинства, в над 45 населени места, в  9 области и над 6500 юридически лица.


Предоставяме 4 различни уникални рекламни позиции. При комбиниран избор на различни позиции може да получите голяма отстъпка. Така, освен значително по- ниска цена, Вие достигате и до много по- широк спектър от клиентска маса, групирани по интереси, възраст и предпочитания.

 

Реклама с пълноцветен печат на клиентски квитанции

При плащане всеки наш клиент получава квитанция с касов бон, която е официален документ. За разлика от флаерите, раздавани по рекламни кампании, които се изхвърлят веднага, нашите квитанции се пазят от клиентите и се съхраняват в домовете им. Квитанциите са с размер А5, като има възможност за печат на 1/2 лицева страна и за пълноразмерен печат на цялата задна страна.

Реклама на сайта www.ruse-news.com

Реклама на най- четеният информационен портал за Русе и региона. Регистрираме близо 45 000 импресии на ден. Ежедневно информираме над 8 000 уникални посетители. Комбинираме новините с актуални видео-репортажи.
Предоставяме възможност за банери на основната и вътрешна ( локална )страница с новина.

Реклама на LED-дисплей

Нетуоркс-България ЕООД разполага LED- дисплей на най-оживеното място в гр. Русе- ул. Александровска- главната пешеходна зона. LED- дисплея е позициониран така, че към него има видимост от над 500 м.- по цялата главна улица и от площада на града. Този вид реклама е до 6 пъти по- ефективна в сравнение със статичните билбордове, печатната и радиореклама. Всичко, което желаете да рекламирате може да бъде подготвено и излъчено за броени минути.

Реклама по телевизия TVN

TVN е регионална, политематична телевизия.
Разпространява се на територията на области: Варна, Велико Търново, Монтана, Ловеч, Плевен, Разград , Русе, Силистра и Шумен.
Залагайки на интереса на потребителите от регионални новини, спорт и
срещи с интересни лица, TVN бързо набра аудитория.
С реклама на вашата марка и продукти в TVN, ще достигнете до правилната
аудитория най-ефективно и на уникални цени.

 

Актуална ценова листа 

изтегли
3MB
pdf-icon
  Повече информация може да получите като се свържете с отдел
Корпоративни клиенти и рекламодатели
082 500 005 sales@networx.bg
Повече информация може да получите като се свържете с отдел
Корпоративни клиенти и рекламодатели
082 500 005 sales@networx.bg