Нетуоркс съседи

С Networx всеки печели!
Доведи съседа и спечелете.


С Networx всеки печели! Лесно е, доведи Съседа!

  Препоръчваш ни на свой съсед
  Бъдещият клиент* подава заявка за свързване, като обявява потребителско име или име и фамилия на клиента, който е препоръчал промоцията.
  Новият и старият клиент получават  безплатен месец. Ето това е двойна печалба!

* За ТВ услуга важи за основните планове – Mini, Standart и Premium. Всички допълнителни месечни екстри се заплащат отделно.

Промоцията започва от 01.02.2017г. и продължава до 31.12.2019 г.

Промоцията е активна във всички райони, в които Нетуоркс България предоставя телекомуникационни услуги.

Промоцията е валидна само за нови клиенти. Необходимо е при заявката новият клиент да обяви потребителско име или име и фамилия на съществуващия клиент, който е препоръчал промоцията. Промоцията е активна единствено ако стария и новия клиент са на един и същ адрес или на съседен. Клиентът, който ни е препоръчал, получава едномесечна отстъпка в размер на 100 % за услугата или услугите за които е абониран. Новият клиент получава едномесечна отстъпка в размер на 100% за услугата или услугите за които е абониран. Услугите, за които може да бъде получена отстъпка в размер на 100 %, са Интернет и Телевизия. Новият клиент сключва срочен договор за 12/24 месеца с Оператора, като получава съответните отстъпки от 10% или 20% за срока на договора, трупа точки „Нетпойнтс”, както и всички обявени допълнителни отстъпки.

Новият клиент подава заявката за включване, като се обявява потребителското име или име и фамилия на клиента, който ни е препоръчал. Промоцията е активна единствено ако старият и новият клиент са на един и същ адрес или на съседен. Заявка се подава само в център за плащане на услуги на Нетуоркс България или от online заявка на основния и локални сайтове на Оператора. След извършване на включването и сключване на срочен договор за 12/24 месеца с Оператора, новият клиент заплаща една месечна такса за пожелана услуга или услуги и получава втора месечна услуга или услуги безплатно. Клиентът, който ни е препоръчал, получава една месечна услуга или услуги безплатно. Всички обявени цени важат в зоните на покритие. За клиенти извън зоните на покритие се изготвя индивидуална оферта за присъединяване. Клиентът заплаща инсталационна такса при свързване. Информация за видовете такси и цени на материали може да видите на “Ценови листи” тук

По промоция “Доведи съседа, вземи безплатен месец” няма ограничение в броя безплатни месеци, които може да ползва всеки клиент.

Операторът може едностранно да прекрати промоцията или да я удължи, след като публикува това на сайта си www.networx.bg.