Обади се   0800 10 555 | 082 500 460

Нашият отговор на COVID-19

С какво помогнахме?

Ние от Networx подкрепяме предприетите мерки за ограничаването на разпространението на COVID-19. Времената са трудни за всички нас. Ето какво направихме, за да можем всички да работим по-лесно от домовете си, да поддържаме връзка с близките си, да улесним онлайн обучението на децата ни.


Предоставихме безплатен интернет достъп


Осигурихме безплатен безжичен достъп до мрежата на wifi.networx.bg. Мрежата е налична в централната част, обществените места и всички квартали на гр.Русе, както и централните части на градовете Разград, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Троян, Шумен.
Достъпът се осъществява през WiFi мрежа www.networx.bg, с потребителско име free и парола 1234.

Осигурихме интернет връзка и устройства на деца, които нямат достъп до онлайн обучение


От Networx вярваме, че всички деца трябва да имат достъп до качествено образование. Затова предоставихме на децата от социално слабите семейства безплатен достъп до високоскоростен интернет и безплатно устройство за нуждите на обучението им – таблет, лаптоп или настолен компютър.

Направихме услугите ни още по-достъпни


Голям брой от нашите абонати са с ограничени доходи и разходите за интернет достъп и телевизия, не са приоритет. За да можем всички да останем свързани с близките си, да продължим да работим от домовете си, за да имаме достъп до забавления, ние от Networx решихме да удължим достъпа до услугите ни на клиенти с пропуснато плащане и да отложим вноската за по-удобен момент. С цел да улесним спазването на социалната дистанция, направихме онлайн плащането през my.networx.bg и мобилното ни приложение още по-лесно.