DIEMA EXTRA

Уникална емоция в HD
Плати 1 абонамент - гледай на
всички ТВ устройства у дома!


От 25 февруари NetWorx е оторизиран партньор на Diema Sport, като логото на оператора присъства на официалният сайт:   http://diemasport.novatv.bg/

 

DiemaFB1
Diema Sport HD, част от пакета Diema Extra, предлага предоминантно всичко най-интересно от „А” професионална футболна група със своеобразен връх директното излъчване на вълнуващите й съботни мачове. Там блестят още оспорваните неделни дербита от Английската Висша Лига и турнирите на Острова, както и някои от най-качествените мачове от френската Лига 1. Освен съботните боксови вълнения от Германия и Великобритания, пред настроения на Diema Sport HD телевизор зрителите могат да завършат уикенда си в перфектно настроение, придобито от поредното зрелище в Националната Баскетболна Асоциация.
 
За истинските фенове и всички, за които спортът е не просто игра, а начин на живот – Diema Sport HD.
 
diema-sport-2
Diema Sport 2 HD, друга неделима част от пакета Diema Extra, предлага пълен фокус около Английската Висша Лига, като използва съботните дни за неустоими футболни маратони с три последователни мача, излъчени на живо. Неделните двубои от „А” професионална футболна група  предлагат допълнителна доза емоция, френският футбол също е налице. Но към това се включва и кулминацията от завършеците на надпреварите във Формула 1. Неделите са гарантирано популярни и с директното излъчване на мачовете от испанската баскетболна лига. Това е Diema Sport 2 HD – канал, който всеки трябва да притежава.
 
 
trace
 
Светският живот на спортистите и най-горещите и интересни лайфстайл новини от света на спорта са запазена марка в ефира на първия по рода си HD канал в България, посветен на живота на спортните знаменитости – Trace Sport Stars, част от пакета Diema Extra. Последни новини, класации, любовни афери, хобита и всичко, което любознателните фенове искат да знаят за своите герои.
 
Животът на големите имена в спорта отблизо – само в ефира на Trace Sport Stars HD.
 
 
Каналите са пуснати на следните параметри:
Diema Sport HD – 458Mhz QAM256 Symbol Rate 6875 
Diema Sport SD – 466Mhz QAM256 Symbol Rate 6875 
Diema Sport 2 SD – 490Mhz QAM256 Symbol Rate 6875
Diema Sport 2 HD – 458Mhz QAM256 Symbol Rate 6875
Trace Sports HD- 474Mhz QAM256 Symbol Rate 6875
 
Ако не намираш тези канали може пуснеш отново сканиране на всички програми.
Важно е да знаеш серийния номер на твоята карта в цифровото устройство или тв-ci модул.
 

Къде е записан серийният номер на твоята Conax или Griffin карта

виж тук  
 
Сканиране за тв-цифрови устройства може да видиш на: https://networx.bg/rakovodstva/tv-tsifrovi-ustrojstva/

 
Сканиране за тв-ci модул може да видиш на: https://networx.bg/rakovodstva/tv-ci-modul/
 

При затруднения може да се обърнеш и към нашата денонощна техническа поддръжка онлайн, по skype, телефон или електронна поща: https://networx.bg/info-support/

 
За повече информация, моля посетете нашите каси или се обадете на нашата денонощна гореща линия.

Diema Sport Diema Sport 2 и Trace Sport Stars съставляват пакета Diema Extra, който може да гледате срещу месечна такса от 7.99 лв.
При плащане на един абонамент имате пакета Diema Extra на всички ТВ устройства в домакинството.