Обади се   0800 10 555 | 082 500 460

DIEMA Xtra

Уникална емоция в HD

Плати 1 абонамент - гледай на всички ТВ устройства у дома!

Нетуоркс - България ЕООД е оторизиран партньор на Diema Sport

За истинските фенове и всички, за които спортът е не просто игра, а начин на живот – Diema Sport HD.

  • Diema Sport HD, част от пакета DIEMA Xtra, предлага предоминантно всичко най-интересно от „А” професионална футболна група със своеобразен връх директното излъчване на вълнуващите й съботни мачове. Там блестят още оспорваните неделни дербита от Английската висша лига и турнирите на Острова, както и някои от най-качествените мачове от френската Лига 1. Освен съботните боксови вълнения от Германия и Великобритания, пред настроения на Diema Sport HD телевизор зрителите могат да завършат уикенда си в перфектно настроение, придобито от поредното зрелище в Националната аскетболна асоциация.
  • Diema Sport 2 HD, друга неделима част от пакета DIEMA Xtra, предлага пълен фокус около Английската висша лига, като използва съботните дни за неустоими футболни маратони с три последователни мача, излъчени на живо. Неделните двубои от „А” професионална футболна група предлагат допълнителна доза емоция, френският футбол също е налице. Но към това се включва и кулминацията от завършеците на надпреварите във Формула 1. Неделите са гарантирано популярни и с директното излъчване на мачовете от Испанската баскетболна лига. Това е Diema Sport 2 HD – канал, който всеки трябва да притежава.
  • Светският живот на спортистите и най-горещите и интересни лайфстайл новини от света на спорта са запазена марка в ефира на първия по рода си HD канал в България, посветен на живота на спортните знаменитости – Trace Sport Stars, част от пакета DIEMA Xtra.

Diema Sport Diema Sport 2 и Trace Sport Stars съставляват пакета DIEMA Xtra, който може да гледате срещу месечна такса от 8.99 лв.

При плащане на един абонамент имате пакета DIEMA Xtra на всички ТВ устройства в домакинството.
За допълнителна информация може да се обадите 0800 10 555 или се обърнете денонощна техническа поддръжка.