Нетуоркс съседи

С Networx всеки печели!
Доведи съседа и спечелете.


С Networx всеки печели! Лесно е, доведи Съседа!

  Препоръчваш ни на свой съсед
  Бъдещият клиент*, подава заявка за свързване, като обявява потребителско име или име и фамилия на клиента, който е препоръчал промоцията.
  Новият и старият клиент, получават Bluetooth колонка** или безплатен месец. Ето това е двойна печалба!

* За ТВ услуга важи за основните планове – Mini, Standart и Premium. Всички допълнителни месечни екстри се заплащат отделно.

** Промоцията е валидна до изчерпване на количествата

 

Ръководство за употреба на bluetooth колонка от Networx-BG

изтегли
833 KB
pdf-icon

Промоцията започва от 01.02.2017г. и продължава до 31.12.2017 г.


Промоцията е активна във всички райони, в които Нетуоркс България предоставя телекомуникационни услуги.


Промоцията е валидна само за нови клиенти. Необходимо е при заявката новият клиент да обяви потребителско име или име и фамилия на съществуващия клиент, който е препоръчал промоцията. Промоцията е активна единствено ако стария и новия клиент са на един и същ адрес или на съседен. Клиентът, който ни е препоръчал, получава едномесечна отстъпка в размер на 100 % за услугата или услугите за които е абониран или Bluetooth колонка. Новият клиент получава едномесечна отстъпка в размер на 100% за услугата или услугите за които е абониран. Услугите, за които може да бъде получена отстъпка в размер на 100 %, са Интернет и Телевизия. Новият клиент сключва срочен договор за 12/24 месеца с Оператора, като получава съответните отстъпки от 10% или 20% за срока на договора, трупа точки „Нетпойнтс”, както и всички обявени допълнителни отстъпки.


Новият клиент подава заявката за включване, като се обявява потребителското име или име и фамилия на клиентът, който ни е препоръчал. Промоцията е активна единствено ако стария и новия клиент са на един и същ адрес или на съседен. Заявка се подава само в център за плащане на услуги на Нетуоркс България или от online заявка на основния и локални сайтове на Оператора. След извършване на включването и сключване на срочен договор за 12/24 месеца с Оператора, новият клиент заплаща една месечна такса за пожелана услуга или услуги и получава втора месечна услуга или услуги безплатно. Клиентът, който ни е препоръчал, получава една месечна услуга или услуги безплатно, или Bluetooth колонка. Всички обявени цени важат в зоните на покритие. За клиенти извън зоните на покритие се изготвя индивидуална оферта за присъединяване. Клиента заплаща инсталационна такса при свързване. Информация за видовете такси и цени на материали може да видите на „Ценови листи“ тук


По промоция „Доведи съседа, вземи безплатен месец“ няма ограничение в броя безплатни месеци, които може да ползва всеки клиент.

Операторът може едностранно да прекрати промоцията или да я удължи, след като публикува това на сайта си www.networx.bg.